GEMENSKAPEN

IMF Life strävar efter att främja en aktiv livsstil för privatpersoner och företag genom hållbara event som utformats genom fyra WHY. Vi vill erbjuda våra deltagare en ökad och inkluderande glädje. 

Gemenskap
Upplevelse
Prestation
Hälsa

Gemenskap; samhörighet, gemensamhet, samfälldhet; förbindelse, beröring, samband; samvaro, sällskap; samfund, krets

GEMENSKAP MED

Team Imoveforcancer

 • +Vätternrundan
 • +Raise Gotland
 • +Västeråscykeln
 • +Teamets kläder
 • +Stort hjärta
 • +En Svensk Klassiker 2024

Mer om Team Imoveforcancer

Team Imoveforcancer startade av en enkel idé men med en stor vision. “Ingen kan göra allt men alla kan göra något”. Den devisen är grunden till teamet, som startade 2021. Med en vetskap om att både träning och engagemang är roligare i grupp, såg vi över möjligheten att starta ett team. Sagt och gjort blev vi ett team på Vätternrundan 2022. Med samma devis, valde vi att gå ihop med Idrottslabbet och bilda ett snabbteam 2023, totalt hade vi tre startande team. Med samma devis som tidigare år, går vi nu in i 2024, denna gång med inte mindre än fem team. Vill du också bidra till folkhälsan och cancerforskningen, välkommen att kontakta oss.

Vi har genom åren bidragit med donationer motsvarande 1,7 miljoner kronor sedan start.

Team Imoveforcancer rör på oss mot 2 miljoner kronor!
Webbdesigner 85%

Genom innovativa samarbeten med både företag och privatpersoner lyckas vi inte bara inspirera till en aktiv livsstil, utan också bidra till cancerforskningen. Varje år väljer vi att ge vårt stöd till en ny cancerfond, för att synliggöra detta bär våra deltagare stolt en ny färg på sin vänster ärm. Det är en kraftfull symbol för vår kamp mot alla former av cancer. Färgerna på våra kläder representerar några av de mest förekommande; Bröstcancer, Barncancer och Prostatacancer.

Föregående bild
Nästa bild

Tack vare engagemanget som Imoveforcancer visade 2022 fick Barncancerfonden ett stort stöd som gör stor skillnad i kampen mot Barncancer.

Johnnie F Kroneld

Johnnie F Kroneld

Barncancerfonden

Gemenskap

Team Imoveforcancer

Som deltagare motiveras du till en aktiv livsstil med ett högre syfte. Varje år aktiverar Team Imoveforcancer sig för en ny cancerfond. IMF Life erlägger dessutom en donation för varje deltagare. Om du motiveras av gemenskap och vill bidra till en främjad folkhälsa och cancerforskningen, då ansöker du till teamet via formuläret nedan.

Gemenskapen utökas

Låt dig inspireras till att träna och ta dig an utmaningen En Svensk Klassiker tillsammans Team Imoveforcancer, i en sällsynt möjlighet i en omfattande och härlig gemenskap. Vi tränar och skapar minnen för livet. Utöver detta, bidrar du som deltagare till kampen mot cancer!

Team Imoveforcancer

Cykel
kr10500
kr 5800 JUST NU 2024
 • Vätternrundan startplats, värde 1900 kr
 • Västeråscykeln startplats, värde 390 kr
 • Gotland träningsläger, värde 5500 kr
 • Teamets jersey, bibs, strumpor 1800 kr
 • Umara Sportdryck & flaskor, 790 kr
 • Langningsservice, 120 kr
Gemenskap
to top