Vätternrundan

Team Imoveforcancer är ett av de mest framstående och uppmärksammade teamen. Med över 300 deltagare och sex olika tidsmål vill vi erbjuda något för alla.

Gemenskap

87

Upplevelse

80

Prestation

96

Hälsa

85

Uppskattar du inte bara en utmaning, utan även möjligheten att bidra till cancerforskningen och främja folkhälsan? Då är Vätternrundan det perfekta tillfället för dig att göra skillnad. Som världens största motionslopp och en av de främsta arenorna för främjad folkhälsa, erbjuder evenemanget en unik möjlighet.

Fokus ligger inte bara på att slutföra loppet, utan också på hur vi kan dra nytta av denna fantastiska möjlighet för att främja folkhälsan och uppmärksamma vårt stöd till cancerforskningen. Genom att delta i Vätternrundan som en del av Team Imoveforcancer, visar du att du är en förespråkare för ett hälsosamt livsstilsval och att du bryr dig om att stödja viktiga ändamål. Varje pedaltramp du tar och varje mål du når kommer att vara en symbol för kraften av samarbete och engagemang.

Så var med oss i Team Imoveforcancer och upplev en oförglömlig resa, där utmaning och medkänsla går hand i hand. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad och ge hopp till alla de som verkligen kämpar.

VÄTTERNRUNDAN

Days
Hours
Minutes
Seconds

LEDARE 2025

to top