Tour of Scandinavia

Antar du utmaningen? 1891 km/11471 hm

Är du en person som har funderat på den ultimata upplevelsen? Genom att med egna ben cykla genom Skandinaviens magnifika skönhet och uppleva både städerna och naturen? Då är Tour of Scandinavia det perfekta äventyret för dig! Men förbered dig på att det är en tuff utmaning, 211 km cykling per dag. För varje deltagare vi har erlägger vi en donation till den cancerfond vi stödjer för året.

 

Passar Tour of Scandinavia dig?

Gemenskap

60

Upplevelse

99

Prestation

99

Hälsa

89

Under denna nio dagar långa och oförglömliga Tour of Scandinavia kommer du inte bara få utforska de fantastiska städerna Stockholm, Köpenhamn och Oslo, utan även ta del av den spektakulära naturen som Skandinavien har att erbjuda.

Resan startar vid Kungsträdgården i Stockholm 10 aug kl 07:30, där du kommer att få uppleva den pulserande stämningen i stan innan du ger dig ut på ett långt äventyr. Men det är inte bara asfalt och stadsmiljöer som väntar dig – IMF Life har förberett en helt unik och äventyrlig rutt som tar dig genom de vackra landskapen i Skandinavien.

Med cykel som ditt främsta fortskaffningsmedel kommer du att få känna vinden i håret och kraften i dina ben medan du cyklar längs slingrande vägar genom det svenska landskapet. Du kommer att få uppleva den rika kulturen och historien i små pittoreska byar, och njuta av den oändliga skönheten.

Efter att ha tagit dig över Öresund och anlänt till Köpenhamn för en fantastisk middag, väntar nya upplevelser. Här kommer du att få upptäcka stadens livliga atmosfär och imponerande arkitektur när du rullar in i staden. Med en god middag på Ströget tankar du upp energin igen. Men IMF Life lämnar inte utmaningarna där. Istället för att bara ta det enkla sättet till Oslo, kommer du att få fortsätta på två hjul genom det danska och svenska landskapet, passera Hallandsåsen,  Göteborg och Bohuslän innan du når Oslofjorden.

När du väl når fram till den norska huvudstaden kommer du att belönas med en otrolig utsikt över fjordarna och känna adrenalinet flöda när du cyklar längs den berömda Karl Johans gate. Här kommer du även att få uppleva den rika norsk kulturen och uppskatta den vackra arkitekturen som staden har att erbjuda med en lång och god middag på Akers Brygge.

Efter att ha njutit av Oslo kommer det vara dags att ge dig ut på din sista sträcka tillbaka till Stockholm. Under denna del av resan kommer du att få njuta av den norska landsbygden och känna naturens lugn i din ryggrad. Men förbered dig på att det kommer vara utmanande. IMF Life har valt de bästa och mest hisnande vägar för att säkerställa att du får den ultimata upplevelsen. Vi har med erfaren guide, följebil, säkerhet och en planerad rutt. Login spenderas i husbil och hotell.

När du återvänder till Kungsträdgården i Stockholm kommer du att vara belåten och fylld av äventyr. Du kommer definitivt att ha en otrolig historia att berätta och minnen för livet.  Är Upplevelsen din drivkraft?

Tour of Scandinavia

Days
Hours
Minutes
Seconds

Staffan Hopstadius, din guide

Upplägg

1. Stockholm, Kungsträdgården – Mantorp. 250 km. 1749 hm. 

2. Mantorp – Ljungby. 221 km. 1072 hm.

3. Ljungby – Köpenhamn. 187 km. 929 hm.

4. Köpenhamn – Varberg. 253 km. 1075 hm.

5. Varberg – Tanumshede. 215 km. 1452 hm.

6. Tanumshede – Oslo. 178 km. 1537 hm.

7. Oslo – Karlstad. 228 km. 2044 hm.

8. Karlstad – Köping. 218 km. 829 hm.

9. Köping – Stockholm. 150 km. 904 hm.

Tour of Scandinavia

Tour of Sweden
kr22100
kr 11900 Maximalt 4 deltagare
  • Logi, värde 6.400 kr
  • Helpension*, värde 4800 kr
  • Guide, 4.500 kr
  • Följebil, värde 6.400 kr
Upplevelse
to top