HÄLSAN

IMF Life har varsamt valt ut fyra centrala WHY vi arbetar efter vid framtagande av event. Därför arbetar vi med Hälsa i fokus, då många av våra deltagare har stort intresse i att röra på sig efter egen förmåga. Vi vill erbjuda deltagarna en möjlighet att delta på våra event efter egna premisser för att skapa en motiverande och avslappnad rörelseglädje. För varje deltagare lägger vi en donation till cancerforskningen.

Gemenskap
Upplevelse
Prestation
Hälsa

Hälsa; hälsotillstånd, friskhet, sundhet, kroppsligt välbefinnande, styrka, vigör, kondition, kraft, livskraft

Hälsan
Ta det lugnare med Team Imoveforcancer

För deltagare som värnar om sin hälsa i en anpassad takt, erbjuder vi aktiviteter som kan utföras efter eget behov och tempo.

Mer om hälsa

Som ett led i hälsa, skapar vi därför möjligheten att genom våra event att ta det lite lugnare. Genom att erbjuda ett lugnare tempo på Vätternrundan, eller korta ner Tour of Scandinavia vill vi erbjuda något för vänner eller par med olika ambitioner. 

Vi kommer även som Team Imoveforcancer närvara på alla klassiska moment inom En Svensk Klassiker och främja folkhälsan och stödja cancerforskningen.

I vår egna tävling inom e-cykling  har vi öppnat upp möjligheten för alla kategorier att delta. Vi vill erbjuda något för alla, oavsett vilken anledning du än har till rörelse.

Vilken är din WHY?

Kontakta oss

to top