PRESTATIONEN

IMF Life har varsamt tagit fram event med stöd av fyra WHY. Prestation är något vi har noterat motiverar flera av våra deltagare. Genom att erbjuda event med en möjlighet att maximera sin kapacitet har vi ännu en till anledning till aktivering. 

Gemenskap
Upplevelse
Prestation
Hälsa

Prestation; gott arbete, bedrift, gärning, kraftprov, bragd; arbete, insats, verk, resultat

IMFC Racingteam

Days
Hours
Minutes
Seconds
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Prestation
IMFC Racingteam

I samarbete med Idrottslabbet Linköping erbjuder vi möjligheten att ta fram era starkaste sidor. Låt coach Dan Davis hjälpa dig att nå din målsättning. IMFC Racingteam kommer representera på tävlingar över Skandinavien. Är Prestationen din WHY?

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Open Championship

Days
Hours
Minutes
Seconds

Open Championship

En av Sveriges största tävlingar inom e-cykel som livesänds med kommentatorer. Tävlingen sker hemifrån på plattformen Zwift.  Finalen går på Beyond the Wall Cykling studio i Västerås. Vi utlovar fullt med energi och adrenalin! I alla våra event stödjer vi folkhälsan och cancerforskningen. Därför väljer vi att sälja lotter på plats med möjlighet till fina priser. Är Prestationen din WHY?

Föregående bild
Nästa bild

IMFC e-team

Bli en del av IMFC e-team! Det perfekta alternativet för dem som föredrar att träna inomhus året runt.

Vi startade IMFC e-team som ett resultat av det stora intresset för e-cykling. Som deltagare får du möjlighet att träna upp dig till en god fysiskt form under ett helt år. Förutom vår egna turnering IMFC Open Championship visar vi närvaro på de andra klassiska momenten SWE-cup och TTT.

Det finns många möjligheter till att aktiveras inom e-cykel.

Mer om Prestation

IMF Life har unikt identifierat och prioriterat fyra centrala WHY som vi på ett noggrant sätt anammar vid framtagandet av våra evenemang. En av dessa är prestation. Genom att erbjuda en plattform där de kan maximera sin fulla potential, strävar vi efter att erbjuda en meningsfull och konkret målsättning. 

När våra deltagare inser att de har den inre styrkan och kompetensen att bemästra olika utmaningar, sprids en strimma av självförtroende genom deras själ och gör dem oförstörbara. Vi tror att varje individ besitter en unik förmåga att överträffa sina egna förväntningar. Genom att erbjuda en stimulerande och trygg miljö där de kan utforska sina gränser. 

Vi vill skapa en atmosfär som väcker deras inre passion och gör varje steg på deras resa till prestation lika njutbar som det är utmanande.

Så kom och upplev ett IMF Life-event, där prestation blir mer än bara ett mål. 

Kontakta oss

to top