UPPLEVELSEN

IMF Life har noga valt ut fyra WHY som ligger till grund för hur vi skapar våra event. Upplevelsen är av yttersta vikt. Vi strävar efter att erbjuda något unikt som inte bara engagerar, utan också sätter alla dina sinnen i rörelse för att erbjuda dig en oförglömlig resa för livet. Som deltagare stödjer du även cancerforskningen genom att IMF Life lägger en donation för varje startande. Är upplevelsen din drivkraft?

Gemenskap
Upplevelse
Prestation
Hälsa

Upplevelse; erfarenhet, händelse, äventyr:

Tour of Scandinavia 2024

Tour of Sweden 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
Tour of Scandinvia
En unik upplevelse över gränserna.

Har du drömt om att genomföra den ultimata upplevelsen och ta dig med egen kraft genom Skandinavien? Med en erfaren guide, följebil, säkerhet, logi och kost erbjuder IMF Life dig möjligheten. Som deltagare på Tour of Scandinavia välkomnas du dagligen till nya orter av Team Imoveforcancer som tillsammans gör resan lite enklare och mycket roligare. Vill du veta mer? Kontakta oss redan idag.

Mer om Tour of Scandinavia

Upplev Östergötlands oändliga slätter, Danmarks förtjusande landskap, Hallands frodiga kullar, Bohusläns imponerande fjordar, Norges majestätiska berg och Värmlands mäktiga gröna skogar och allt däremellan. För att sedan återvända till startpunkten, Kungsträdgården i Stockholm. Du kommer minnas att du har cyklat genom hela Skandinavien och genom ditt deltagande även bidragit till cancerforskningen.

IMF Life vill bjuda in just dig till en oförglömlig upplevelse – Tour of Scandinavia och den kortare varianten, Tour of Sweden. Som deltagare i Team Imoveforcancer är du speciellt inbjuden att följa med kostnadsfritt på valfri dagsetapp. Det är en resa för livet som du inte vill missa!

Tveka inte, ta del av denna fantastiska möjlighet att utforska de mest fantastiska platserna i Skandinavien. För varje deltagare vi har gör IMF Life en donation till cancerforskningen. Se till att anmäla dig till Tour of Scandinavia eller Tour of Sweden redan idag. 

Föregående bild
Nästa bild

Tour of Scandinavia

Tour of Sweden
kr24100
kr 11900 Maximalt 4-10 deltagare
  • Logi, värde 6.400 kr
  • Helpension, värde 4.700 kr
  • Guide, värde 4.500 kr
  • Följebil, värde 6.500 kr
Upplevelse

Kontakta oss

to top