Ordförande E-Cycling Svenska Cykelförbundet, Ambassadör TREK, Digital Strateg, Styrelsemedlem IKSU. Med stor erfarenhet av utveckling och event är Conny helt rätt för uppdraget.

Dan Davis

Ledare Team730

Grundare av Idrottslabbet Linköping. Dan har en gedigen erfarenhet av att leda företag och privatpersoner att uppnå sina mål oavsett nivå.

Fredrik Tuisku

Ledare Team930

Från Strängnäs. Senior QA Manager på Pfizer Health. Genom sin gedigna kunskap och goda ledarroll med en duktig kommunikation är Fredrik perfekt på rollen som ledare för sitt team.

Jon Svednell

Insamlingsansvarig

Scentekniker från Bromma. Med verklig närhet till cancer och ett oerhört stort hjärta har Jon valt att engagera sig för att stödja deltagarna på det sätt han kan. Jon har kommit alla deltagare väldigt nära och är därför en naturlig del av att anta just denna position.

Robert Persson

Auktioner

Från Viksjöfors. När teamet startade 2021 var Robert Persson från Viksjöfors den första att bli presenterad och hade många idéer om hur vi kunde bidra mer. Därför är Robert numera ansvarig över våra auktioner.

Gustav Käck

Ledare Team830

Pedagog med driv från Borås. Gustav bidrar med en energi som ständigt pushar deltagarna framåt. Genom sin bakgrund som pedagog skapar han en trygg miljö som bidrar till att deltagarna presterar det lilla extra.

to top